Hlíva ústřičná zpracování

Ako UCHOVAŤ / SPRACOVAŤ HLIVU USTRICOVÚ?

0
Hliva ustricová má v kuchyni všestranné použitie. Jedná sa totiž o vynikajúci surovinu do polievok a omáčok, ale dobre chutí aj v kombinácii so zeleninou alebo v údenom stave. Tento druh húb je vhodné...
Rebarborový koláč

3 najlepšie RECEPTY na REBARBOROVÝ KOLÁČ

0
Podarilo sa vám vypestovať vlastnú úrodu rebarbory kučeravej a teraz premýšľate, čo s ňou môžete v kuchyni urobiť? Medzi najobľúbenejšie recepty, na ktoré nedajú kuchári a kuchárky dopustiť, patrí koláč s rebarborou. Ten sa...
Recepty z rebarbory

5 najobľúbenejších RECEPTOV z REBARBORY

0
Premýšľate, čo s rebarborou, ktorú sa vám podarilo vypestovať na záhradke? Hoci si túto rastlinu môžeme dopriať iba počas pomerne krátkej sezóny, má dnes v kuchyni vďaka svojej nakyslej chuti nepreberné využitie, a to...
Zpracování žampionů

Ako UCHOVAŤ / SPRACOVAŤ ŠAMPIŇÓNY?

0
Akonáhle šampiňóny zozbierate (prip. Kúpite), v ideálnom prípade by ste ich mali tiež ihneď tepelne upraviť a užiť si ich skvelú plnú chuť. Ak však chcete huby uchovať na neskôr, musíte ich spracovať takým...
Olej

5 NAJOBĽÚBENEJŠÍCH RECEPTOV z NÁDCHOVNÍKA – čaj, sirup, masť, …

0
Okrem toho, že sa skvele hodí ako prvá pomoc pri prechladnutí a slúži ako prírodný repelent, má nádchovník využitie v kuchyni a dá sa použiť aj ako korenie. Začerstva slúži nádchovník na prípravu skvelého...
Lněné semínko v misce

7 najobľúbenejších receptov s ľanovým semienkom

0
Keďže podľa lekárov a výživových poradcov ovplyvňuje ľanové semienko zdravie človeka veľmi pozitívnym spôsobom, stala sa táto superpotravina cennou surovinou, ktorú ľudia v kuchyni využívajú na dennej báze. Aj my pre vás preto máme...
Pak choi

4 najlepšie RECEPTY z PAK CHOI (čínska kapusta)

0
Máte radi ázijskú kuchyňu, chcete si pripraviť chutný šalát alebo len hľadáte netradičnú surovinu, pomocou ktorej by ste dodali šmrnc svojim obľúbeným pokrmom? V tom prípade by ste rozhodne mali dať šancu rastline pak...
Pampeliškový med

Najlepší RECEPT na PÚPAVOVÝ MED

0
Hoci mnohí považujú púpavy za burinu, v skutočnosti majú tieto rastliny celý rad zdraviu prospešných účinkov. Práve preto slúži ako základ liečivých odvarov a tinktúr, ale stále obľúbenejší je aj púpavový sirup s medovou...
Ačokča jahody

5 najlepších receptov z AČOKČI

0
AČOKČA je fantastická zelenina, ktorá je veľmi jednoduchá na pestovanie, má mnoho plodov a dá sa využiť v kuchyni na mnoho spôsobov. Vybrali sme 5 najobľúbenejších receptov z ačokči, ktoré si môžete vyskúšať u...

NAJLEPŠIE RECEPTY, ktoré práve letia!

POSIELAJTE ORIGINÁLNE PRIANIA

TIPY pre HUBÁROV